Saxkjøbing Roklub

Kalender 2019

2019


aktiviteter:


INDBYDELSE TIL KLUBAFTEN

Klubaften tirsdag den 4. juni 2019 kl. 19.00

Så gik der endnu en måned, og det er igen tid til at tænde grillen og bestille fint vejr. Den er klar kl. 19:00. Du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevare. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Det plejer at være super hyggeligt. Der er mulighed for at tage en frisk rotur først, hvis du møder til vores normale mødetid kl. 17:30.

Tilmeld dig gerne på opslagstavlen eller ved at sende en mail.

Mange hilsner

Saxkjøbing Roklub / Ulla


Ladywalk Vær med til at støtte et godt formål og få motion sammen med andre kvinder mandag den 27. maj i Nakskov.

Tilmelding og betaling af deltagergebyr nødvendig – skriv dig på opslagstavlen i klubben senest 27. april. Holdleder: Anne-Käthe Hansen.


RONING I MARIBO 21. MAJ


Arbejdsdag: Kom og hjælp klubben med en masse praktiske ting lørdag den 6. april kl 10.00 – sæt X i kalenderen.


Standerhejsning: Søndag den 31. marts klokken 14.


Generalforsamling tirsdag den 5. marts kl. 19.00 – ordinær generalforsamling. Dagsorden vil være tilgængelig på hjemmesiden/opslagstavlen, når vi nærmer os dagen. Efter generalforsamlingen er klubben vært ved lidt brød og pålæg. Kom og vær med til at præge klubbens fremtid.

Dagsorden - pdf


Klubaften tirsdag den 5. februar kl. 19.00 – er grillen klar – du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevarer. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Det plejer at være super hyggeligt. David Wandrup har lovet at komme og underholde os med lidt musik – måske tager han nogle venner med.


Klubaften tirsdag den 8. januar 2019 kl. 19:00 – er grillen klar. Du tager det kød med, som du gerne vil grille. Herudover medbringes tilbehøret og drikkevarer. Vi spiser sammen og laver en kande kaffe. Efter maden vil Karen Bressing fortælle om hjerte-lungeredning. Bak op om dette vigtige emne!


KORTTURSSTYRMANDSKURSUS – DET STARTER NU!

Svend Rykær udbyder det længe ventede styrmandskursus, der løber over tre aftener:

onsdag d. 9., onsdag d. 16. og torsdag d. 24. januar alle aftener fra kl. 18:30 – 21:30.

Kurset foregår i klublokalet. Af hensyn til trykning af materiale – så giv Svend en tilmelding senest 8/1/19.

Saxkjøbing Roklub v/ Ulla