SAXKJØBING ROKLUB

351 km: Claus Lohse
194 km: Søren Sandfeld

11. juli:

Fra i morgen har vi ny åbningstid til vores fælles roaftener tirsdage og torsdage – vi mødes kl. 17:30.

Håber, at alle bakker op om dette, så vi kan blive rigtig mange. Har man aftaler med instruktører om andre mødetidspunkter, så tag en snak med instruktøren, om der er ændringer på det.

Resultatet af den vejledende afstemning var MEGET tydeligt. Stemmeprocenten var dog ikke imponerende, men alle med e-mail har haft muligheden:

19 stemte, og heraf stemte kun 3 for at opretholde vores nuværende åbningstid og 16 for at ændre tidspunktet til kl. 17:30. Så dette er hermed gældende.

Mange ro – hilsner

På vegne af bestyrelsen

Ulla

Kære medlemmer

Traditionen tro indbyder Saxkjøbing Roklub til Sankt Hans-fest på arealerne omkring klubhuset.

Der indkaldes derfor til planlægningsmøde onsdag den 30. maj kl. 19.00 i klublokalet.

At gennemføre Sankt Hans aften, kræver en masse forberedelser inden den 23. juni og ikke mindst hjælp på selve dagen. Så hvis du har mulighed for

- at bage en kage, levere en lagkage (klubben betaler gerne et bidrag til ingredienserne)

- hjælpe med indkøb

- hjælpe med opstilling af telte, borde og bænke samt højtaleranlæg (og efterfølgende tage det ned igen)

- indsamle gevinster til den altid populære tombola

- bemande salgsboder – den 23.

- lave heks (opgaven er ”besat”)

- hente talerstol

- andet

Så indbydes du til planlægningsmøde onsdag den 30/5 kl. 19:00 i klublokalet. Hvis du ikke har mulighed for dette, må du meget gerne give en tilbagemelding om, hvad du gerne vil hjælpe med: send en e-mail til ulla@bp-u.dk eller skriv dig på listen i roklubben. Hvis du har spørgsmål, er du også velkommen til at ringe til mig på telefon 29648331.

Indkaldelse til arbejdsdage lørdag den 2. juni og søndag den 3. juni klokken 9.00 til ? begge dage. (ændrede datoer)

Vi byder på lidt morgenmad inden vi går i gang med nedenstående opgaver under kyndig vejledning af Svend Rykær og Søren Sandfeld. Vi indkøber også lidt brød og pålæg til frokost. Derfor må I meget gerne tilmelde på samme måde, som ovenfor nævnt.

- Fjerne fliser ved portene

- Klargøring til kajak-containere – herunder nivellering af fundamentsfliser (HUSK afstand til skel mod Fjordstien er 2,5 meter iflg. byggetilladelse)

- Opfyldning med grus?

- Udvidelse af køreramper?

- Lægge græsarmeringsfliser til slæbestedet

- Rense faste broer, slæbested og ponton

- Flytte klodser på slæbested

- Lave skridsikring af broer mv.

- Sikring af motor på motorbåd med låsekasse?

- Evt. bundmaling?

- Sortering af skalstole 1. sal (bæres ned og ødelagte stole kasseres)

- Generel oprydning

- Køre affald på genbrugspladsen

- Evt. eftersyn af redningsveste

- Evt. reparation af både

- Askø slibes og lakeres

- Ror på Kina skal repareres

- Andet

Mange hilsner. Ulla. Saxkjøbing Roklub.

Invitation: Mallings Kløft

Som tidligere år forsøger vi igen – hvis vejret tillader – at invitere til en rotur til Mallings Kløft

Søndag d. 6. maj 2018 kl. 09.30 - ?

Mødested Stubbekøbing Roklub kl. 08.45 til fælles kaffebord. Pris pr. deltager kr. 25,00.

Afgang fra roklubben forventeligt kl. 09.30.

Tilmelding senest d. 3. maj - direkte til Villy Hansen, Formand, vili@stofanet.dk20211916.

Hent som PDF

Coastalbåd fik navnet "Lolland"

Ved standerhejsningen 25. marts blev Saxkjøbing Roklubs nye coastal-båd døbt "Lolland" af Mai Wandrup. På billederne fra Bente Rykær ses det festlige øjeblik.

Vinterens resultater

Cykel - Ergometer - Kajak - Løb - Motion - Vinterroning

PDF - åbner i nyt vindue/faneblad

Nytår 2018