Nyt 2019 - 2020

NYT 2019 - 2020

DFfR anbefaler: indstil roklubbens aktivitet både inde og ude frem til 30. marts

Statsministerens udmelding er klar:

• Alle indendørs sports- og idrætsfaciliteter skal lukke ned
  • Der er forbud mod forsamlinger med mere end 10 personer.

Det betyder, at alle danske roklubber, ikke kun kan nøjes med at skrue ned på et minimumsblus.
Med virkning fra onsdag den 18. marts og foreløbig frem til den 30. marts anbefaler DFfR:

• at roklubber lukker for klubhuse.
  • at roklubber indstiller brugen af indendørs træningsfaciliteter.
  • at roklubber, der har vinterroning, lukker ned for roning på vand foreløbigt frem til 30 marts.
  • at roklubber ikke kan afholde standerhejsning på traditionel vis og derfor bør aflyse eller udskyde den.

Vi følger DFfR’s og DKF’s anbefaling og lukker klubhuset i den nævnte periode.
Standerhejsningen den 29. marts er udsat – vi udmelder en ny dato, når vi igen må mødes.

VI EFTERLYSER

MEDLEMMER, DER HAR LYST TIL AT FORTÆLLE OM DERES JOB, OPLEVELSER, REJSER MV. Kunne det have din interesse, bedes du kontakte Svend Rykær eller Ulla Petersen for nærmere aftale.

EFTERLYSNING AF DELTAGERE TIL ERGOMETER DM

Lørdag den 18. januar 2020 er der DM i ergometerroning i Gladsaxe. Saxkjøbing Roklub er repræsenteret af David Wandrup, men klubbens træner Morten Borg Jensen (mborgj@gmail.com) opfordre andre til at deltage. Man stiller op i aldersklasser, så man ”kæmper” mod andre jævnaldrende. Tilmeldingsfristen er den 8/1/2020 – så tag gerne kontakt til Morten senest den 7., hvis du er interesseret. Det kunne være sjovt med flere repræsentanter